Groeneweg 2b 7141 DS Groenlo  Tel: 0544-467294    Mobiel: 06 22 90 40 95  
   Email: pennet.advies@gmail.com K.v.K.:  24.27.62.53    Rabobank: 36 05 53 133
   

                             Beleidsadvisering


Start
Over ons
Beleidsadvisering
Coaching
Teambegeleiding
Verandermanagement
Projectmanagement
Interim-management
Contact
                              

Beleidsadvisering.

Een mens weet niet wat hij niet weet.

Vanuit de uitgangspunten van  integraal management wordt aan de organisatieontwikkeling inhoud en vorm gegeven. Het komt echter voor dat organisaties door externe en interne ontwikkelingen tegen uitdagingen aanlopen, waarbij ze geen of weinig voorstelling hebben hoe daar inhoud en vorm aan te geven. Bij het initiŽren van de benodigde veranderingen weten mensen in de organisatie niet hoe juist te handelen. Op basis van haar kennis en ruime managementervaring ondersteunt PenNet advies organisaties en haar management in de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Voor het realiseren van oplossingen zijn organisaties zich steeds meer bewust, dat zij vanuit een netwerk uitdagingen moeten aangaan.
Daarbij is de uitzonderlijke expertise van PenNet advies op het gebied van samenwerking tussen verschillende organisaties met een eigen taal en cultuur van grote meerwaarde gebleken in tal van samenwerkingsverbanden. Deze expertise is met name opgedaan in de samenwerking tussen zorg en (speciaal) onderwijs, maar zeer goed bruikbaar in andere netwerken.

In haar beleidsadvisering vindt PenNet advies het van belang om op basis van een grondige analyse met adviezen te komen aan de opdrachtgever. PenNet advies voelt zich daarbij verantwoordelijk voor een zo goed mogelijk adviestraject en proces. Het is de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever om te bepalen wat hij met de adviezen doet.

PenNet advies ondersteunt de opdrachtgever graag bij de implementatie van de adviezen in de  praktijk. Juist daar ligt de grootste kracht van PenNet advies. Niet alleen een advies geven, maar ook samen met de enkels in de modder werken aan oplossingen. Want de praktijk is vaak toch wat moeilijker dan achter een bureau bedacht. 

                                                                               naar boven